Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Fotopanelen Wolfpack sieren decor van Vive le Vélo

In de tweede aflevering van het wielerprogramma Vive le Vélo - Leve de Ronde blikt Karl Vannieuwkerke met Sigfrid Eggers, Patrick Levevere en Sven Neys vooruit op de Ronde van Vlaanderen. Aan de muren van het prachtige industriële pand waar de opnames plaatsvonden schitterden enkele prachtige fotopanelen van Sigfrid Eggers. De panelen werden gedrukt door de Visual Communicationafdeling van die Keure. 

Fotograaf Sigfrid Eggers volgde een jaar lang de renners van wielerploeg Quick-Step. De mooiste foto's van dit project werden gebundeld in het boek The Wolfpack, 365 days on the road. Dit prachtige fotoboek biedt een unieke kijk achter de schermen van de topwielerploeg. Het verscheen bij uitgeverij Kannibaal en werd gedrukt door die Keure. 

Meer over het boek »

Daarnaast kan je de mooiste foto's uit het boek ook bewonderen in het koersmuseum in Roeselare. Daar loopt momenteel een foto-expo met meer dan 100 grootformaatbeelden. Ook deze panelen werden gemaakt bij die Keure. Ook op tv schitterden de fotopanelen, want ze sierden het decor van het wielerprogramma Vive le vélo op 2 april. En dat deed het hart van de vele wielerfanaten bij die Keure uiteraard iets sneller slaan 😊. 

Lees meer over de fototentoonstelling »

Herbekijk de aflevering van Vive le vélo »

vive le velo

Lees ook

NIeuws | Aanbod voor gemeentes | die Keure

Visual Communication voor steden en gemeentes

Met meer dan 20 jaar ervaring is die Keure partner van heel wat lokale besturen voor de druk van stads- en gemeentemagazines. Maar wist u dat die Keure ook een Visual Communication afdeling in huis heeft? Hier ontwerpen en drukken wij al uw informatieve en decoratieve signalisatiemateriaal.

ONTDEK ONS AANBOD »