Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Nieuwe boeken van Dries Van Noten zijn uit!

Deze week kwam verschillende keren modeontwerper Dries van Noten in de schijnwerpers. Hij kwam namelijk uit met zijn nieuwste boek, een bundeling van honderd collecties die hij Dries van notenondertussen heeft verwezenlijkt. 

Dries Van Noten, een Belgische modeontwerper geboren in Antwerpen (°1958), is sinds zijn 18 jaar actief in de modewereld en opende in 1986 zijn eerste boetiekje. Vandaag de dag is hij uitgegroeid naar een wereldbekende ontwerper die reeds 102 collecties heeft uitgebracht. Deze kunnen in meer dan 500 verkooppunten kunnen worden gekocht. 

Met zijn nieuwe boeken wilt Van Noten niet enkel de evoluties in collecties aantonen maar ook de evoluties in de fashion shows. In elke collectie wil hij daarnaast niet enkel zijn publiek maar ook zichzelf verrassen, zodat het op die manier boeiend blijft. 

De werken van Dries Van Noten werden deze zomer (2017) gedrukt en gebundeld door die Keure op onze 10 kleuren drukpers. Deze verzameling bestaat uit twee boeken, samengestoken in een foudraal:

  • Hard covers in lederen band
  • Opdruk in goudfolie
  • Gouden-en zwarte folie op snee
  • Garengenaaid
  • Met foudraal

Wilt u graag meer weten?

Het team van Dries Van Noten creëerde dit filmpje, gefilmd in onze drukkerij. 

 

 

(* bron: De Standaard)