Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Die Keure lanceert inspirerend magazine over drukwerk

Met trots lanceert die Keure het eerste nummer van haar gloednieuwe magazine 'Masters of'. Dit inspirerende magazine over drukwerk verschijnt twee keer per jaar en toont wat speelt in onze drukkerij en in de grafische wereld. We laten klanten aan het woord, delen onze expertise over drukwerk en inspireren u met de prachtige uitgaves die hier gedrukt werden.

In elk nummer belichten we een andere sector waarin onze klanten actief zijn, waarin zij de ‘masters’ zijn. Kunst, sport, fashion, fotografie: we gaan dieper in op thema’s die aan bod komen in de boeken en brochures die van onze drukpersen rollen. Dit eerste nummer is bijvoorbeeld gewijd aan architectuur en design. 

reeks

masters of

magazine

Masters of Print 

Wat van onze persen rolt, moet het meesterschap van onze klant eer aandoen. Om dit te verwezenlijken, moeten ook wij meesters in ons vak zijn. Want daar waar uw meesterschap dat van ons raakt, ontstaat het perfecte drukwerk.

Met dit magazine willen we onze klanten inspireren. We willen hen uitdagen, van meester tot meester, om van elk project - van brochure tot kunstboek - een meesterwerk te maken.

Abonneer u gratis

Wilt u geen enkele editie van dit magazine missen?
Abonneer u gratis via mastersof.diekeure.be en ontvang in het najaar het volgende nummer.