Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Nieuws


Kabasklas voor schoolbeheerders

Kabasklas voor schoolbeheerders

Ben jij de Kabasbeheerder van jouw school? Volg de Kabasklas op 22 augustus om 14u en je bent helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar.

Schrijf je in »

Die Keure steunt Saved by the bell. Doe jij ook mee?

Die Keure steunt Saved by the bell. Doe jij ook mee?

Miljoenen kinderen en jongeren op aarde horen de schoolbel zelden of nooit rinkelen. Nochtans is onderwijs de hefboom voor ontwikkeling. 'Saved by the bell' zet op de Internationale Dag Van De Leerkracht niet alleen de eigen leerkrachten in de schijnwerper. Ze roepen scholen op om op 5 oktober de schoolbel eens extra te laten luiden. Om de wereld te laten horen dat elk kind, elke jongere recht heeft op goed onderwijs. 

SCHRIJF JE IN »

Maatregelen in functie van de leerkracht

Gratis aanbod voor basis- en secundair onderwijs

Wij treffen heel wat extra maatregelen om de leerkrachten en leerlingen te blijven ondersteunen tijdens deze coronacrisis. We informeren je over al onze extra inspanningen via www.onderwijsdoetertoe.be

Codi-event

Inspiratie-event op 20 maart

De wereld van vandaag en morgen is onzeker, onvoorspelbaar en complex. Het is vanzelfsprekend dat dit een impact heeft op onderwijs, want hoe bereid je leerlingen voor op jobs die nu nog niet bestaan? Hoe leer je hen over technologieën die nog niet zijn uitgevonden?

Lees meer »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief