Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Nieuws


Webinars methodes secundair onderwijs

Herbekijk onze webinars!

Meer weten over onze nieuwe en vernieuwde uitgaven voor het secundair onderwijs? Herbekijk hier de interactieve infosessies over onze methodes ICT, beeld, NRT, wiskunde, Nederlands, Frans, mens en samenleving en geschiedenis.

LEES MEER »

Maatregelen in functie van de leerkracht

Gratis aanbod voor basis- en secundair onderwijs

Wij treffen heel wat extra maatregelen om de leerkrachten en leerlingen te blijven ondersteunen tijdens deze coronacrisis. We informeren je over al onze extra inspanningen via www.onderwijsdoetertoe.be

Nieuws | Abonneer je op Vector

Abonneer je gratis

Vector is een tijdschrift voor leerkrachten wiskunde uit het secundair. Het is een magazine boordevol interessante lectuur en inspiratie voor je lessen.  En het is volledig gratis. Wil je Vector ook ontvangen? 

LEES MEER » 

Nieuws | Eindeloos oefenen met Algebrakit | die Keure

Eindeloos oefenen met Algebrakit

Digitale oefeningen voor wiskunde schieten vaak hun doel voorbij omdat ze geen rekening houden met de tussenstappen. Zit je ook al lang te wachten op digitale oefeningen die wél geschikt zijn voor getallenleer, algebra en analyse? Op POLPO vind je Algebrakit, een interactieve oefeningengenerator die je leerlingen eindeloos laat oefenen en wél rekening houdt met de tussenstappen. 

LEES MEER »

NIeuws | Vector: hét tijdschrift voor wiskundeonderwijs | Wiskunde

Vector: hét tijdschrift voor wiskundeonderwijs

Vector, het tijdschrift voor wiskundeonderwijs, zit in een nieuw jasje. In februari viel het eerste nummer van de vernieuwde Vector in de bus van alle middelbare scholen. Wil je het tijdschrift ook (persoonlijk) ontvangen? Abonneer je vandaag nog! Vector verschijnt 4 keer per jaar en is gratis.

Lees meer »

NIeuws | Winnaar TI Innovator Hub | die Keure

Winnaar TI Innovator Hub

Naar aanleiding van de 20ste verjaardag van VBTL geven we deze maand een TI-Innovator™ pakket weg. Een onschuldige hand koos An Gielen als de gelukkige winnaar uit. Proficiat An!

Wil je ook meevieren met onze 20ste verjaardag? Schrijf je in voor VBTL 20.

Lees meer »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief