Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Win een minifotoprinter

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Onze methode beeld Zap bewijst dat met activiteiten over expressie en creatieve, persoonlijke interpretaties rond een aantal thema’s. Leerlingen maken kennis met verschillende materialen en technieken om uiteindelijk een drietal kunstwerken of artworks te creëren. En misschien leggen ze hun eigen creatie wel nog een extra keer op beeld vast ... met een minifotoprinter!

Minifotoprinter?

Zap wil jongeren kunstzinnige en culturele diversiteit en hun eigen mogelijkheden laten verkennen. In drie stappen werken ze toe naar hun eigen kunstwerk. Eerst beschouwen ze beelden, kunstwerken en kunstenaars, daarna creëren ze zelf een artwork en uiteindelijk evalueren ze hun eigen werk. Om die evaluatie nog leuker en creatiever te maken, geven we drie minifotoprinters weg voor de lessen beeld! Leerlingen nemen een foto met een smartphone of camera en sturen die via Bluetooth door naar de minifotoprinter: binnen enkele momenten hebben ze een kwaliteitsvolle foto van hun werk! 

win_een_fotoprinter_voor_zap

De minifotoprinter waarop je kans maakt is een HP sprocket.

Foto-inspiratie 

Hoe verwerk je de foto's van de minifotoprinter in je les? Creatief! Maak bijvoorbeeld een photowall van iedereens artwork in de klas, laat je leerlingen hun foto's verwerken in hun persoonlijke portfolio of daag ze uit om hun werk zo origineel mogelijk te fotograferen als deel van de eindopdracht. 

 

Deze actie liep tot en met 19 oktober.

zap_actie_fotoprinter

 

Ontdek hier de winnaars 👇

1. Griet Jacobs - Technisch Instituut Sint-Paulus - Mol

2. Elke De Jaeger - College O.L.V. ten Doorn - Eeklo

3. Noortje Van Herck - Mariagaarde Instituut Sint-Paulus - Westmalle

 

Proficiat! 🥳
Je educatief adviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op met meer info over je prijs.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief