Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

die Keure-auteur brengt zelfgemaakt raadselboekje uit

Wiskundeleerkracht Filip Geeurickx staat niet alleen voor de klas, hij schrijft ook al jaren mee aan wiskundemethodes van die Keure. Gepassioneerd als hij is, lanceert hij nu zijn eigen wiskundige raadselboekje: ‘Secret Math Society’.

Geeurickx is als wiskundeauteur al jaren een vaste waarde bij die Keure. Nu komt hij met iets nieuws op de proppen: een zelfgemaakt wiskundig raadselboekje. Zijn doel? Jongeren laten inzien dat wiskunde écht leuk is.

‘Secret Math Society’ bundelt 32 wiskundige raadsels. Maar daar houdt het niet bij op. Je vindt er ook een lijst van ‘math-places’ (plaatsen waar leerlingen iets opsteken van wiskunde), magische wiskundetrucjes enzovoort. Per verkocht exemplaar schenkt Geeurickx 2 euro aan de Rode Neuzenactie. Een mooi gebaar!

Waar vind je het raadselboekje? ‘Secret Math Society’ is enkel en alleen te verkrijgen via Geeurickx zelf. Het kost € 11,95.
Vraag hier jouw boekje aan.
👇

Bestel jouw exemplaar »

Secret Math Society

Secret Math Society


Meer ideeën voor de les wiskunde

Nando

Nando is een nieuwe methode wiskunde met pit. De wiskundemethode is geschikt voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad ASO, TSO en KSO.

ONTDEK NANDO »

Van Basis tot Limiet

Van Basis tot Limiet (VBTL) is een totaalmethode wiskunde voor de 1e graad A-stroom en 2e en 3e graad ASO, TSO en KSO. Van Basis Tot Limiet laat verschillende onderwijsstijlen en didactische aanpakken toe en stelt de expertise van de leerkracht centraal.

ONTDEK VBTL »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief