Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

ZAAL VOL TAAL

In februari nodigden wij alle taalleerkracht eerste graad uit op een leuke filmavond. Voor de film zetten we onze methodes Nederlands, Frans en Engels in de spotlight. Daarna genoten we van de film 'All of us'. Bovendien ontving elke deelnemer een gratis ontdekpakket met voorbeeldmateriaal uit de methode.

BOON - Methodes Nederlands

 

BOON biedt een nieuwe kijk op het vak Nederlands. Het is een doelgerichte methode Nederlands met een frisse en actuele inhoud. De methode is modulair opgebouwd en plaatst de tekstsoort centraal. Elke module werkt toe naar een communicatieve eindopdracht, de oogst.

Lees meer »

Audace - Methode Frans

 

Om een vreemde taal te leren heb je een portie lef nodig. Heel wat mensen aarzelen om in het Frans te communiceren uit schrik om fouten te maken of om iets niet te begrijpen. Daarom hebben we de nieuwe methode Audace genoemd. De naam zegt het zelf: Audace daagt je leerlingen uit om volop Frans te durven spreken, luisteren, schrijven en lezen.

Lees meer »

Shuffle - Methode Engels

 

Shuffle wordt opgefrist en aangevuld met veel nieuw lesmateriaal met bijhorende opdrachten. Tegelijk stemmen we het lesmateriaal af op de nieuwe eindtermen. Zo verscheen er ook een uitgave voor het eerste jaar.

Lees meer »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief