Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Sherpa

Deze leermethode maatschappelijke vorming is er voor de 1e graad B-stroom.

Sherpa staat voor:

  • Motivatie
    We kiezen voor thema’s die jongeren boeien, voor leuke opdrachten met veel variatie en voor een sprankelende lay-out. Zo boeit Sherpa je leerlingen moeiteloos.
  • Variatie
    Les- en werkmomenten wisselen elkaar voortdurend af. We hanteren heel wat verschillende werkvormen: groepswerk, partnerwerk en begeleid zelfstandig werk, maar ook hoekenwerk en contractwerk. Ook de opdrachten zelf zijn erg uiteenlopend. Zo vind je in elk thema een aantal internetopdrachten. Er is ruimte voor projectgericht werken, waarbij leerlingen leren organiseren en plannen.
  • Zelfstandigheid
    De leerlingen ontdekken en verwerken zelf de leerstof. Duidelijke pictogrammen wijzen hen daarbij de weg. Daarnaast laten we de leerlingen ook vaak zelf hun werk evalueren.

Nieuws

Nieuw online leerplatform

Nieuw online leerplatform

POLPO geeft toegang tot al het digitaal lesmateriaal van die Keure voor het secundair onderwijs. Het platform brengt het digitaal lesmateriaal binnen handbereik van leerkracht én leerling. Het is een gebruiksvriendelijk en intuïtief platform dat naast lesmateriaal ook heel wat mogelijkheden biedt: digitale taken klaarzetten, resultaten opvolgen, differentiëren... en dit alles gekoppeld aan de Smartschoolaccount van de school. 

ALLE METHODES. ALLE JAREN. BINNEN HANDBEREIK.

Lees meer »

Leerlingen met een beperking in schriftelijke communicatie?

Leerlingen met een beperking in schriftelijke communicatie?

Maak kennis met Eureka ADIBib .
In hun catalogus kun je zien welke die Keure- methodes zij aanbieden.

Bekijk het aanbod »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief