Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Voor leerlingen

Leerwerkboek

Voor de eerste en tweede graad is er een leerwerkboek. Het leerwerkboek biedt voldoende schrijfruimte en de leerlingen kunnen de oefeningen gemakkelijk opnieuw maken.

Cursus

In de 3e graad wordt gebruikgemaakt van een cursus om leerlingen zelfstandig te leren noteren als voorbereiding op verdere studies. De cursus bevat invulruimtes voor kleine oefeningen.

T-kaart

De T-kaart voor de eerste graad is een samenvatting van alle essentiële leerinhouden van het Nederlandse taalsysteem.

T-map

Dit ‘kleine’ compendium voor de tweede graad bevat een schat aan informatie over het taalsysteem, de vaardigheden en literatuur met zo veel mogelijk dagelijkse voorbeelden om het concreter te maken.

Taalklapper

In de derde graad krijgen de leerlingen bij hun cursus een TaalKlapper. Alle taalkundige en literaire termen worden hierin alfabetisch gerangschikt. Achteraan in het boekje vinden leerlingen een beknopt overzicht met de belangrijkste spellingsafspraken, stappenplannen en vaardigheden. 

Vervoermap

De vervoermap is een gratis extraatje voor de eerste en tweede graad. Het is een handig mapje om thema per thema te vervoeren. De leerling vindt er ook de meest gebruikte stappenplannen terug.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief