Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Posteractie: geschiedenis meets Instagram

Wat als je een geschiedenisaccount zou maken op Instagram? Post je foto's over historische figuren of eerder monumenten? Staat je pagina vol tijdlijnen en jaartallen of eerder antieke schilderijen? Ontdek hoe onze methode Janus het aanpakt op een schitterende poster voor aan je klasmuur!

Wordt Janus Instafamous?

Janus is naast de god met twee gezichten ook de naam van onze methode geschiedenis voor de D- en D&A-finaliteit. Hij deelt zijn kennis over het verre en recente verleden met jongeren en legt daarbij altijd een link naar het heden, omdat geschiedenis ook vandaag en morgen vormgeeft. Om ook mee te blijven met zijn eigen tijd, maakte Janus een eigen Instagram-account. Over geschiedenis, uiteraard. Maar wat deelt hij daar dan op? Hij koos voor een kleurrijk overzicht van de meest geniale ontdekkingen en uitvindingen aller tijden! Hij verrast je klas met foto's, weetjes en leuke hashtags.

Janus' profielfoto op Instagram

Geniale uitvindingen en ontdekkingen

Vraag jouw poster aan

Benieuwd welke ontdekkingen, uitvindingen en denkbeelden van vroeger de wereld van vandaag hebben bepaald? Vraag jouw geschiedenisposter aan via het formulier zolang de voorraad strekt. Aanvragen kan t.e.m. 4 december 2022.

Verschijnt het formulier niet? Klik hier om het in te vullen

 

MEER OVER JANUS »

BLADER DOOR DE THEMA'S »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief