Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Win jouw eigen Dag van de Duurzaamheid!

Duurzaamheid is een belangrijk thema dat élke dag relevant is. Nadenken over een duurzame toekomst, dat doen we ook in onze methode Isaac-aardrijkskunde. Doe mee met onze actie en win je eigen Dag van de Duurzaamheid!

In Nederland vindt elk jaar op 10 oktober de Dag van de Duurzaamheid in het Onderwijs plaats. Een initiatief dat aanzet tot nadenken. In module 2 ‘Voluit voor een duurzame toekomst’ van de methode Isaac-aardrijkskunde voor het 4e jaar moeten de leerlingen zichzelf de vraag stellen wat ze zouden doen als ze op de onbewoonde planeet Mars zouden landen en helemaal van nul konden beginnen. Blader hier eens door de module:

💚 Doe mee en win! 💚

Hoe ziet de ideale planeet er volgens jouw klas uit? Hoe zouden je leerlingen het leven organiseren zodat de nieuwe planeet niet overbelast wordt? Zet hen aan het werk en laat ons weten wat jullie aanpak is. Wij organiseren voor de winnende klas een boeiende dag die volledig in het teken van duurzaamheid staat!

Wat mag je verwachten? Een pakket met duurzame producten voor alle leerlingen en een uitstap naar een organisatie die zich elke dag inzet voor een duurzame wereld én zorgt voor sociale tewerkstelling.

Deze actie is ondertussen afgelopen.

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief