Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Leerkrachtenmateriaal

Leerkrachtendossier

Per magazine leggen we een leerkrachtendossier aan. We maken daarbij een onderscheid tussen wat de leerlingen voor, tijdens en na de les moeten doen om de leerstof goed te verwerken. Het leerkrachtendossier bevat met andere woorden de uitleg van hoe de leerkracht les kan geven met het aangeboden materiaal.

Differentiatie

Een module of magazine bevat de basisleerstof. Dat betekent dat we de werkboeken maken voor de ‘gemiddelde leerling’. Differentiatiemateriaal bieden we enkel digitaal aan. 

De leerinhoud van een magazine is de rechte weg van de leerinhouden naar de transferopdracht. Heeft een leerling hiervoor ondersteuning nodig (meer of minder uitdaging), dan kan hij of zij gebruikmaken van het differentiatiemateriaal op het digitale platform POLPO.

Schematisch overzicht

 

Op papier

Digitaal

6 werkboeken

X

 

6 bordboeken

 

X

Doelenoverzicht

 

X

Leerkrachtendossier per magazine, nl.

 

X

 

Lessuggesties (handleiding)

 

X

 

Oplossingen

 

X

 

Voorbeeldvragen evaluatie

 

X

 

Differentiatiemateriaal 

 

X

 

POLPO

Leerkrachten vinden het digitale lesmateriaal op POLPO, het interactieve leerplatform van die Keure. Als leerkracht vind je heel wat materiaal om je lessen te verrijken, variëren of individualiseren.

POLPO verzamelt al het digitale lesmateriaal van die Keure voor het secundair onderwijs op één handig platform. Als leerkracht krijg je meteen toegang tot het volledige aanbod. Dat wil zeggen: bij alle die Keure-methodes en voor alle jaren.

GA NAAR POLPO »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief