Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Schrijf je in of herbekijk onze webinars!

Afgelopen webinars (2021)


 
 
 
 
 

⚡ Nieuw ⚡
Naast de eerste twee uitgaven van Isaac-fysica, voor doorstroomrichtingen met 1 uur en 2 uur, komt er ook een derde versie! Dankzij de grote interesse en vraag voegen we namelijk nog een versie toe voor de STEM-richting biotechnische wetenschappen met 3 uur fysica.


Afgelopen webinars (2020)

Onze educatief adviseurs stelden onze nieuwe en vernieuwde uitgaven voor de 1e graad van het secundair onderwijs aan je voor tijdens interactieve onlinepresentaties. Heb jij de webinars over de methodes Enter, Zap, Isaac, VBTL, Max, BOONAudace, Hub, Nando of Janus gemist, wil je ze herbekijken of delen met collega's? Dat kan!

logo enter def 
ICT | Enter 

Enter is onze nieuwe modulaire methode ICT voor de 1e graad A-stroom. Enter is flexibel inzetbaar, ongeacht de manier waarop de school ICT aanbiedt: als apart vak of (deels) geïntegreerd.

HERBEKIJKEN »

zap logo rgb

Beeld | Zap 

Ontdek als eerste onze nieuwe methode beeld voor de 1e graad. Zap is geschikt voor de A- en de B-stroom, sluit aan bij de nieuwe eindtermen en is inzetbaar voor alle netten.

HERBEKIJKEN »

 

logo isaac

Natuur, ruimte & techniek | Isaac

Isaac is onze nieuwe methode natuur, ruimte en techniek voor de 1e graad A-stroomen is geschikt voor alle netten. Jongeren verwerven op een methodische wijze betrouwbare feitelijke kennis over natuurwetenschappen, aardrijkskunde en techniek. Je kunt Isaac geheel of gedeeltelijk interdisciplinair inzetten.

HERBEKIJKEN »

logo vbtl nieuw

Wiskunde | VBTL

Van Basis tot Limiet wordt aangepast op basis van de nieuwe leerplannen. Tijdens het webinar leer je meer over de vernieuwing voor het 2e jaar. VBTL is een totaalmethode wiskunde voor het secundair onderwijs.


HERBEKIJKEN »

logo max def

Wiskunde B-stroom | Max

Max is onze nieuwe methode wiskunde voor de B-stroom. Max brengt begrippen, concepten, eigenschappen en methodes aan in betekenisvolle contexten. Zo ontdekken de leerlingen de samenhang en wisselwerking tussen wiskunde en de maatschappij.

HERBEKIJKEN »

boon logo

Nederlands | BOON

Tijdens dit webinar kom je meer te weten over onze nieuwe methode Nederlands voor de 1e graad A-stroom. BOON is geschikt voor alle netten en sluit perfect aan bij de nieuwe eindtermen. De methode is modulair opgebouwd en plaatst de tekstsoort centraal. Elke module werkt toe naar een communicatieve eindopdracht. 

HERBEKIJKEN »

logo audaceFrans | Audace

Kom tijdens het webinar meer te weten over onze nieuwe methode Frans voor de 1e graad A-stroom. Audace daagt je leerlingen uit om te durven. Om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Frans.

HERBEKIJKEN »

Hub Mens en samenleving | Hub

Hub is onze methode voor het vakgebied mens en samenleving. De methode brengt kennis en vaardigheden bij i.v.m. financiële geletterdheid, duurzaamheid, communicatie, samenwerking, burgerschap en nog veel meer. Hub is modulair opgebouwd in de vorm van zes aantrekkelijke magazines.

HERBEKIJKEN »

NandoWiskunde | Nando

Tijdens dit webinar ontdek je hoe Nando aansluit op de nieuwe eindtermen, meer bepaald in het tweede jaar. Nando is een wiskundemethode met pit en biedt vernieuwend en motiverend wiskundeonderwijs aan met een sterke focus op differentiatie.

HERBEKIJKEN »

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief