Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Klaar voor de nieuwe eindtermen!

De modernisering van het secundair onderwijs draait op volle toeren. Het departement onderwijs, de onderwijskoepels, de scholen ... zijn volop bezig om de hervorming van het middelbaar te vertalen naar de praktijk. Ook als uitgeverij gaan wij aan de slag met de nieuwe eindtermen en leerplannen.

Wat betekent de onderwijshervorming concreet? 
Hoe pakken wij dit aan als uitgeverij? 
Wat verandert er aan het lesmateriaal?
Benieuwd naar onze nieuwe methodes?

Via deze website houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, informeren we je over onze visie en aanpak en bezorgen we je voorbeeldpagina's van onze vernieuwde en nieuwe methodes en concordantielijsten. Stay tuned! 

Het nieuwe lesmateriaal voor de eerste graad is beschikbaar.
Momenteel stomen we alles klaar voor het derde jaar.

 

Nieuws

Webinars methodes secundair onderwijs

Herbekijk onze webinars!

Meer weten over onze nieuwe en vernieuwde uitgaven voor het secundair onderwijs? Herbekijk hier de interactieve infosessies over onze methodes ICT, beeld, NRT, wiskunde, Nederlands, Frans, mens en samenleving en geschiedenis.

LEES MEER »

Infosessies nieuwe methodes | Hervorming secundair

Infosessies nieuwe methodes

Vorig schooljaar lanceerden we nieuwe methodes voor ICT, wiskunde in de B-stroom en het nieuwe vak Natuur, Ruimte en Techniek. Je kon ze ontdekken op enkele infosessies.

ZAAL VOL TAAL

ZAAL VOL TAAL

In februari nodigden wij alle taalleerkrachten eerste graad uit op een leuke filmavond. Voor de film zetten we onze methodes NederlandsFrans en Engels in de spotlight. Daarna genoten we van de film All of us. Bovendien ontving elke deelnemer een gratis ontdekpakket.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief