Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Schrijf je in voor onze webinars

Onze auteurs en educatief adviseurs stellen in 2021 graag onze innovatieve uitgaven voor het secundair onderwijs aan je voor tijdens interactieve onlinepresentaties. Schrijf je in via onderstaand formulier, in januari ontvang je een herinneringsbericht met een link naar het webinar.

Wiskunde: 

Op 26 januari 2021 kom je alles te weten over de de herwerking van VBTL en Nando voor het derde jaar.

Exacte wetenschappen:

Isaac is de overkoepelde naam voor ons aanbod aan exacte wetenschappen. Hieronder vind je alvast een overzicht van de 6 nieuwe methodes.

Schrijf je in voor de aankomende webinars over ...

💻 Isaac-nrt, de methode natuur, ruimte en techniek op 27 januari om 16 uur.

💻 Isaac-fysica op 10 maart om 16 uur 

💻 Isaac-aardrijkskunde op 10 maart om 18 uur
      💡
Je maakt bovendien kans op een gratis gesteentebox voor in jouw klas

1e graad

- Isaac NRT
- Isaac-natuurwetenschappen
- Isaac-aardrijkskunde
- Isaac-techniek

2e graad (verplaatst naar 10 maart)

- Isaac-fysica
- Isaac-aardrijkskunde

Taal:

Duits: de uitgave Visuelle Grammatik

Op 27 januari om 18u kom je alles te weten over onze nieuwe Visuelle Grammatik. Deze Visuelle Grammatik richt zich zowel tot studenten hoger onderwijs die Duits als vreemde taal hebben in hun studieprogramma, als tot leerlingen van het secundair onderwijs die een talige richting volgen en dus Duits hebben als vreemde taal. Bij het aanleren van grammaticale concepten behalen leerlingen en studenten meer leerrendement als die concepten visueel worden voorgesteld. Aan de hand van foto’s en Tipps und Tricks bieden we met de Visuelle Grammatik een beknopt, maar solide hulpmiddel aan waarmee leerlingen en studenten zich vlot de Duitse grammatica eigen maken. De visuele voorstellingen doorheen het boek helpen om abstracte onderwerpen spelenderwijs aan te brengen.

👍 We bezorgen je voor het webinar een voorbeeldbundel.

Nederlands en Frans

Op 4 februari 2021 zijn Nederlands en Frans aan de beurt. Het materiaal van onze nieuwe methodes BOON en Audace voor het derde jaar zullen ook aansluiten op de nieuwe eindtermen.

Duits en Engels

Zowel voor Duits als Engels werken we aan een gloednieuwe methode. Zo hebben we Krass ins Leben gerufen en ook Crisp is born! Blijf dus op de hoogte en hou de datum in maart vrij voor deze webinars.

💻 Krass: 24 maart om 16u
💻 Crisp: 24 maart om 17u

B-stroom en A-finaliteit:

Max is de overkoepelende naam voor ons aanbod voor de 1e graad B-stroom en de 2e en 3e graad A-finaliteit. In maart stellen we alvast Max-wiskunde en Max-Frans aan je voor, dus save the date!

💻 Max-wiskunde (1e graad B-stroom en 3e jaar A-finaliteit): 17 maart om 16u
💻 Max-Frans (3e jaar A-finaliteit): 17 maart om 18u

Geschiedenis:

Onze methode geschiedenis Janus krijgt een update voor de 2e graad. In maart stellen we de vernieuwde Janus voor het derde jaar aan je voor, dus save another date 😊

💻 Janus: 24 maart om 18u

Webinars 2021

Schrijf je in en tot binnenkort online!

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief