Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Schrijf je in voor onze webinars

Auteurs en educatief adviseurs stellen in 2021 graag onze innovatieve uitgaven voor het secundair onderwijs aan je voor tijdens interactieve onlinepresentaties. Schrijf je in via onderstaand formulier, in januari ontvang je een herinneringsbericht met een link naar het webinar.

Wiskunde: 

Op 25 januari 2021 kom je alles te weten over de de herwerking van VBTL en Nando voor het derde jaar.

Exacte wetenschappen:

Op 27 januari 2021 stellen we Isaac aan je voor. Isaac is de overkoepelde naam voor ons aanbod aan exacte wetenschappen. Hieronder vind je alvast een overzicht van de 6 nieuwe methodes, maar schrijf je zeker in voor het webinar om met elke Isaac kennis te maken.

1e graad

- Isaac NRT
- Isaac-natuur
- Isaac-ruimte
- Isaac-techniek

2e graad

- Isaac-fysica
- Isaac-aardrijkskunde

Taal:

Op 4 februari 2021 zijn Nederlands en Frans aan de beurt. Het materiaal van onze nieuwe methodes BOON en Audace voor het derde jaar zullen ook aansluiten op de nieuwe eindtermen.

webinars so

Schrijf je in en tot binnenkort online!

webinars save the date

B-stroom

Max is de overkoepelende naam voor ons aanbod voor de 1e graad B-stroom. In maart stellen we alvast Max-wiskunde en Max-frans aan je voor, dus save the date!

Duits en Engels

Zowel voor Duits als Engels werken we aan een gloednieuwe methode. Zo hebben we Krass ondertussen als ins Leben gerufen en maken we binnenkort de naam voor Engels bekend. Blijf dus op de hoogte en hou de datum in maart vrij voor deze webinars.

Geschiedenis

Onze methode geschiedenis Janus krijgt een update voor de 2e graad. In maart stellen we de vernieuwde Janus voor het derde jaar aan je voor, dus save another date 😊

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief