Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Didactiek

Enter neemt je leerlingen mee in de digitale wereld om hen digitaal competent te maken. De methode leert hen de concepten van deze nieuwe wereld en geeft hen meer inzicht. Wanneer de leerlingen even vastlopen of meer informatie nodig hebben, kunnen ze steeds bij Enter terecht.

Enter 1e graad is opgebouwd uit 13 modules. De eerste vier modules vormen de basis. Die basismodules bevatten de informatie die de leerlingen nodig hebben om te starten met ICT-integratie. Bovendien creëren ze bij de leerlingen een gemeenschappelijke beginsituatie. Dat maakt het mogelijk om de overige  modules geïntegreerd en functioneel in te zetten in de andere disciplines.
Enter 2e graad bestaat uit 6 modules.

Enter is uitgewerkt met Microsoft software. Op regelmatige basis verwijzen we ook naar analoge toepassingen, handelingen op smartphones, tablets, Chromebooks en Googleomgevingen. 

Media zijn er altijd en overal. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. We moeten mediawijs zijn. Daarom komt mediawijsheid als rode draad functioneel terug in elke module. Alle competenties die je nodig hebt om media te begrijpen en in vraag te stellen, komen aan bod.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief