Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Word auteur voor Audace

Wordauteurvooraudace

Ken je onze nieuwe methode Frans voor het secundair onderwijs al? Audace daagt je leerlingen uit om te durven: om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Frans. Car l'avenir sourit aux audacieux ... en dat geldt ook voor jou. Zit je namelijk vol inspiratie voor je Franse les, werk je graag mee aan de inhoud van lesmateriaal of schrijf je graag? Dan kan je bij ons aan de slag als auteur voor Audace.

Le français, c'est ton truc! Nu is het aan jou om je leerlingen ook enthousiast te maken voor de Franse taal en cultuur. Dat doe je door Franse vaardigheden aan te leren, maar vooral door je lessen boeiend, actueel en verrassend in te vullen. De papieren en digitale leermiddelen die je daarbij inzet, bepalen natuurlijk mee of je daarin slaagt. Ben je didactisch sterk, bruis je van ideeën en werk je die graag uit voor een vernieuwende methode Frans? Bij die Keure geven we je daar de kans toe: als auteur werk je namelijk mee aan het materiaal voor onze nieuwe methode Frans Audace voor de 2e en 3e graad! 🖊️

📢 We zijn ook op zoek naar auteurs voor geschiedenis (2e graad) en wiskunde (Max 2e graad Arbeidsfinaliteit, Nando 3e graad)

Interesse? Mail naar marie.deschepper@diekeure.be

Audace

Audace is een nieuwe methode Frans voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad doorstroom en dubbele finaliteit. Het eerste jaar is beschikbaar, Audace 2 verschijnt heel binnenkort. We starten nu volop aan het materiaal voor de 2e en 3e graad. En wie weet, werk jij daar dus aan mee …

Devenir auteur 💭

Als Vlaamse educatieve uitgeverij delen wij bij die Keure de passie voor het onderwijs en de missie van iedere leerkracht: elke leerling zo goed mogelijk onderwijzen, zodat die zich maximaal kan ontplooien. De leerling komt altijd op de eerste plaats en individuele verschillen tellen mee.

Precies op dat punt kruisen onze wegen: jouw boeiende en complexe uitdaging, is ook onze uitdaging. Elk uitgeefverhaal in die Keure start met een wisselwerking tussen leerkracht, leerling en uitgever. De leerkracht staat in het veld en is de expert.

Als auteur bij die Keure deel je jouw ervaring en kennis met ons. Ga aan de slag met je eigen creatieve ideeën en speel zelf een rol bij het ontwikkelen van professioneel lesmateriaal voor jouw les Frans.

Ça te dit d’être auteur?

Neem dan contact op met Marie, uitgever van het secundair onderwijs. Mail je idee, vraag of aanbod naar marie.deschepper@diekeure.be en misschien ben jij binnenkort wel medeauteur van onze nieuwe Franse leermethode.

Sois la personne qui inspire et encourage tes élèves 💪

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief