Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Voor leerkrachten

Standaard

Leerkrachten vinden het digitale lesmateriaal op POLPO, het nieuwe interactieve leerplatform van die Keure. 

POLPO verzamelt al het digitaal lesmateriaal van die Keure voor het secundair onderwijs op één handig platform. Als leerkracht krijg je meteen toegang tot het volledige aanbod. Dat wil zeggen: bij alle die Keure-methodes en voor alle jaren.

Voor Alles im Griff Upd@te vind je op POLPO:

 • Digitale boeken
 • Jaarplan en concordantielijst
 • Lessuggesties
 • Extra oefenmateriaal
 • Audio- en beeldfragmenten met tracklist

GA NAAR POLPO »

 

Facultatief

Deutschlandspiel

Wil je je leerlingen op een leuke manier iets leren over Duitsland, maar ook de woordenschat, spraakkunst en Sprechsituationen herhalen? Dan is het Deutschlandspiel ideaal!

  • Het spel is opgevat als een reis door Duitsland.
  • Je kunt het klassikaal of in kleine groepjes spelen. 
  • Het bestaat uit een spelbord en meer dan 300 vraagkaarten met meerkeuzevragen van verschillende moeilijkheidsgraad. Zo kun je het spel aanpassen aan het niveau van je leerlingen. 

BESTEL NU »

Duitse basiswoordenschat

Dit naslagwerk verzamelt alle woordenschat uit de meest voorkomende contextgebieden in een tweetalige, thematisch gerangschikte woordenlijst.

BESTEL NU » 

Duitse basisgrammatica

De Duitse basisgrammatica is een heel nuttig naslagwerk dat in een overzichtelijk geheel de verschillende onderdelen van de Duitse grammatica bespreekt.
Aansluitend hierbij biedt die Keure ook de uitgave Oefeningen bij de Duitse basisgrammatica aan.

BESTEL NU » 

Was ist das? 

In dit beeldwoordenboek worden meer dan 3000 frequent gebruikte woorden, verdeeld over 77 thema's, visueel voorgesteld. Alle woorden zijn gedifferentieerd naar moeilijkheidsgraad. Dat maakt het boek geschikt voor de hele secundaire loopbaan. De leerlingen worden gestimuleerd om de nieuwe woorden communicatief en actief toe te passen via substitutie. Het boek is handig in gebruik dankzij de inhoudsopgave met alle thema's vooraan en de index achteraan, waarin alle woorden met hun referentie alfabetisch gerangschikt staan.

BESTEL NU » 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief