Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Imaginary: unieke voorstelling over wiskunde

Wiskunde is overal, zichtbaar én onzichtbaar. Dat is het thema van de tentoonstelling IMAGINARY - Pracht en kracht van wiskunde die momenteel zowel door Vlaanderen als Nederland reist. Bezoek dit unieke event met gratis rondleidingen voor klasgroepen. 

Wat mag je verwachten?

De reizende tentoonstelling over zichtbare en onzichtbare wiskunde presenteert unieke 3D-objecten, bijzondere puzzels en interactieve apps en visualisaties. Je ontdekt er zo de wonderlijke wereld van de wiskunde op een manier die je nog niet kende! 

Imaginary is een unieke tentoonstelling van Platform Wiskunde Vlaanderen in samenwerking met o.a. alle Vlaamse universiteiten. De voorstelling is het hele schooljaar te bezoeken in Vlaanderen én Nederland met gratis rondleidingen voor klasgroepen.

Ook wij sponsorden vanuit die Keure dit leuke event met het drukwerk voor de affiche. Wij delen alvast wat sfeerbeelden ... laat je verwonderen! 🤩

 

Imaginary

Imaginary

Imaginary

Imaginary

Imaginary

Imaginary

Imaginary

Imaginary

Praktische informatie

Alle praktische informatie zoals data en locatie, openingsuren en reserveren vind je op de officiële webstie van Imaginary: www.imaginarymaths.be.

Imaginary


Lees ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief