Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Bestelde jouw school via Cloudwise?

Bestelde je lesmateriaal bij Cloudwise? We hebben helaas vernomen dat niet alle scholen bij de start van het nieuwe schooljaar zullen beschikken over de bestelde materialen. Normaal gezien heeft Cloudwise hiervoor rechtstreeks contact opgenomen met de school, maar graag brengen we jullie zelf ook nog even op de hoogte.

Die Keure levert namelijk volgende week het laatste deel van de bestelling aan Cloudwise.

We kregen intussen al de vraag van scholen om de bestelling bij Cloudwise te annuleren en een rechtstreekse bestelling te plaatsen bij ons. Jammer genoeg kunnen we op dit ogenblik niet ingaan op deze vraag, omdat de bestelde leermiddelen intussen zijn verwerkt en klaarstaan voor levering aan Cloudwise. Daarnaast zijn onze beschikbare voorraden ook niet berekend op dergelijke, dubbele bestellingen.

Alvast bedankt voor het begrip, we beseffen ook dat de schoolstart nu wel heel dichtbij is. Om je toch te kunnen helpen, stellen wij de werkboeken van jouw Die Keure-methodes tijdelijk digitaal ter beschikking via www.schoolstart.diekeure.be. Op deze pagina vind je alle leerlingenmateriaal van die Keure voor de eerste schoolmaand.

Heb je nog vragen over jouw bestelling? Contacteer jouw distributeur Cloudwise voor meer informatie over de leveringstermijn of een vergoeding voor eventueel gemaakte (kopieer)kosten.

Wij volgen de situatie zelf ook verder op en wensen je toch een aangename schoolstart.

Ben jij ook klaar voor de digisprong?

Mis jouw digitale schoolstart niet en registreer jouw school op Kabas, de nieuwe digitale toolbox.

 


Lees ook

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief