Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Kabas

Je digitale toolbox, waarmee je op avontuur gaat met je leerlingen en je leerlingen online laat oefenen. Dit gekoppeld aan de superleuke game Kweetet zorgt voor een leerrijke en vooral motiverende ervaring!

Gemakkelijk en discreet differentiëren

Op Kabas kan je voor elke leerling een aangepast leertraject uitwerken zodat je zowel de sterkere als de zwakkere leerlingen een uitdaging biedt. In een adaptief leerspoor kan Kabas zelf inschatten hoe goed de leerling de leerstof onder de knie heeft. Bij het onderdeel ‘Taken’ sta je zelf aan het stuur en kan je voor een leerling, meerdere leerlingen of een klas een taak klaarzetten door in ons lesmateriaal bestanden te selecteren. Later dit schooljaar volgt ook nog de taak op maat, waar je sterk kan differentiëren op doelniveau en op drie sporen.

Gemakkelijk en discreet differentiëren

Kabas - zoekfilter

Een schat aan oefenmateriaal

Via een geavanceerde zoekfunctie vind je snel lesmateriaal terug. Zo zijn er duizenden digitale oefeningen op verschillende niveaus beschikbaar voor taal, wiskunde, Frans, WO en verkeer.

Naast digitale oefeningen kan je ook ander lesmateriaal in een taak steken, gaande van papieren oefenblaadjes van Katapult, Verrekijker Spelling of Luna, maar ook instructievideo’s, pagina’s uit de onthoudboekjes etc.


Gebruiksvriendelijk en intuïtief

Op Kabas vind je moeiteloos je weg terug. Je opent je lesmateriaal, je zet je bordboek open, je zet taken klaar of je bekijkt de resultaten van je leerlingen.

Wouw op Kabas

Kabas - resultatenoverzicht

Taken klaarzetten en opvolgen

Stel snel een taak samen en duid met één muisklik aan voor wie en wanneer. Kabas verbetert automatisch alle oefeningen. Je krijgt meteen een overzicht van alle scores en resultaten.


Meer weten over Kabas?

ONTDEK HET HIER » 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief