Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Kom jij bij de Beweegclub?

beweegclub

Bewegend leren is leuk. Bewegend leren is gezond. Bewegend leren is efficiënt! Het zijn maar enkele redenen waarom wij bewegend leren integreren in verschillende methodes voor het basisonderwijs. Om jou inspiratie te bieden om het ook zelf in je lessen toe te passen, hebben we een gloednieuwe club opgericht: de Beweegclub! Sluit je snel aan bij de Beweegclub en ontvang maandelijk als eerste onze tips.

Het belang van bewegend leren

Hierboven somden we al drie belangrijke redenen op waarom bewegend leren zo zinvol is. Maar er zijn er nog meer. Dankzij bewegend leren ontdekken je leerlingen een ruimere wereld rondom hen in plaats van constant in één klaslokaal te vertoeven en er vooral neer te zitten. Door te bewegen kun je de leerstof ook beter onthouden. En ten slotte, bij bewegen denk je misschien vooral aan inspanning 😉, maar bewegen is ook ontspanning. Als je ontspannen bent, leer je vlotter. Hoog tijd dus om komaf te maken met ons zittend patroon en aan het bewegen te slaan!

Schrijf je in bij de Beweegclub

Wil jij graag meer inzetten op bewegend leren in je lessen? Schrijf je in via het formulier hieronder en word lid van onze exclusieve Beweegclub. Wie zich inschrijft, ontvangt een welkomstpakket met handige gadgets om mee aan de slag te gaan. Elke maand krijg je nieuwe tips en inspiratie in je mailbox.  

Bewegend leren met die Keure

In de volgende methodes zetten we in op bewegend leren: 

Hier verschijnt binnenkort het inschrijvingsformulier.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief