Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

⭐memory deluxe⭐

Leren lezen in het eerste leerjaar vraagt een specifieke aanpak maar moet vooral leuk zijn! Daarom werkt mol en beer, onze methode aanvankelijk lezen, met de directe systeemmethode. Dit betekent dat je werkt met een beperkt aantal steunwoorden waaruit je onmiddellijk zoveel mogelijk letters afzondert. Met die letters vormen we nieuwe woordjes die we inoefenen en lezen. Op een vlugge, efficiënte maar vooral leuke manier leren mol en beer de eersteklassers lezen.

Mol en beer biedt verschillende materialen aan om de 21 steunwoorden aan te leren en te visualiseren zoals de wandplaten, woordkaarten, visuele lettersteunplaten, enz. Maar zoals je weet, als je al met mol en beer werkt, doen ze ook wel graag eens zot. 🤪 

Leerkracht 1e leerjaar? Maak kans op een ⭐mol en beer - memory deluxe⭐! Geen klassieke memory om aan tafel te spelen maar een memoryspel met tegels van 25 op 25 cm.

Doel van het spel

Zoek het steunwoord en de bijhorende afbeelding door telkens twee tegels om te draaien. Draai je het steunwoord om en de bijhorende afbeelding? Dan blijven de tegels liggen. Heb je het fout, dan draai je ze terug om.

Materiaal

42 tegels van 25 op 25 cm
(21 steunwoorden + 21 afbeeldingen van de steunwoorden)

 

 

 

Registreer je via het formulier en maak kans op een ⭐mol en beer - memoryspel deluxe⭐! We schenken vijf memoryspelen weg. Registreren kan tot en met 27 november 2020. Op dinsdag 1 december maken we de winnaars bekend. Succes! 

 

De inschrijvingen zijn afgesloten. Dankjewel voor je deelname!

 

Ontdek hier de 5 winnaars! 👏

  • Kaat Rossignol - Vrije Basisschool Affligem
  • Kristien Evers - Vrije Basisschool De St@rt-baan Zonhoven
  • Jonie Van Renterghem - Vrije Basisschool Machelen
  • Lien Ongenae - Gemeentelijke basisschool De Triangel Sint-Andries
  • Kim Heylen - Gemeentelijke basisschool Jan Frans Willems Boechout

We sturen de memory op naar jouw school. Check je mailbox voor meer info en alvast veel plezier!

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief