Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Aanvullend materiaal

Le cirque de Pistache

Samen naar het circus… bij jou op school!

Op een dag mag Pistache mee naar het circus met zijn vriendin Véro. Maar de directeur is op vakantie en de artiesten willen niet optreden. Pistache bedenkt een geweldig plan: voor een keer zal hij zelf circusdirecteur zijn! Samen met de clown, de acrobaten, de goochelaar en het publiek zorgt Pistache voor een onvergetelijke voorstelling.

Geniet van dit half uur durende spektakel

Wat heb je nodig?

  • een pc met beamer of digitaal bord
  • toegang tot Kabas

Voor wie is de voorstelling?

Kleuters en leerlingen van de 1e graad lager onderwijs. Le cirque de Pistache kan op elk moment in het schooljaar aan bod komen: de ideale kennismaking met Pistache in het begin van het schooljaar, als afsluiter van het schooljaar of ergens als een superleuk tussendoortje. 

NU BESTELLEN »

Les saisons de Pistache

Dit is een aantrekkelijk pakket aanvullend materiaal voor het tweede leerjaar.

Les saisons de PistacheDe set bestaat uit:

  • Vier prachtig geïllustreerde prentenboeken met harde kaft waarin telkens één seizoen aan bod komt. De boekjes vormen de rode draad van het pakket.
  • Bij elk verhaal zit een cd-rom met het geanimeerde verhaal, een liedje, een doe-opdracht en spelletjes.
  • Vier bordposters: voor elk seizoen één (A2 formaat). De posters zijn een samenvatting van de woordenschat die aan bod komt en zijn nuttig als geheugensteuntje voor de kinderen bij de spreekoefeningen.
  • Een handleiding in het Nederlands met achtergrondinformatie omtrent taalsensibilisering en -initiatie, per seizoen tien uitgewerkte activiteiten en een portfolio.

 

NU BESTELLEN »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief