Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Maak van oefenen een plezier met Kweetet

Op Kabas zet jij leerstof en oefeningen klaar voor je klas, maar wist je dat je leerlingen extra motiveert om te oefenen dankzij de gamewereld van Kweetet? Mats bewijst het!💡Wat is Kweetet?

In Kweetet heeft elke leerling een eigen avatar waarmee hij of zij een geweldige speelwereld ontdekt. Spannende kamers, per leerjaar een mooie nieuwe buitenwereld, leuke personages... in Kweetet valt heel wat te beleven! De leerling krijgt verschillende missies, maar om die te volbrengen, zijn er kwetons nodig. Dat zijn de munten die leerlingen alleen kunnen verdienen door oefeningen voor allerlei vakken te maken. Met de verdiende kwetons kunnen ze hints, nieuwe spelletjes en extra's voor hun avatar kopen.

De gamewereld van Kweetet

Het verhaal van Mats

Kweetet motiveert leerlingen om te blijven oefenen op Kabas en het beste uit zichzelf te halen. En wie is daar een beter voorbeeld van dan Mats uit de Stedelijke Basisschool Noord? Al sinds het 1e leerjaar vervult hij vurig alle missies en gaat hij elke uitdaging van Kweetet enthousiast aan. En zo'n gedrevenheid loont, want na zoveel oefenen slaagde hij er ondertussen al elk jaar in het spel volledig uit te spelen!

Zo'n straffe prestatie mocht niet ongezien voorbijgaan. Na zijn laatste triomf in de Kweetet-wereld van het 6e leerjaar ontving hij daarom van die Keure een unieke trofee van zijn eigen unieke avatar! Een bijzonder cadeau voor een bijzondere Kweetet-held! 🦸

Mats met zijn trofee van Kweetet

MEER OVER KWEETET »

MEER OVER KABAS »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief