Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Ik ben graag gezien! 🤩

Nu we overgeschakeld zijn op winteruur wordt het ’s avonds vroeg donker. Dat betekent extra goed opletten in het verkeer, om te zien en gezien te worden. Zichtbaarheid is van levensbelang! Daarom schenkt onze nieuwe verkeersmethode Fluo rugzakhoezen weg. Laat je leerlingen extra schitteren de komende maanden.  

Op weg naar school schuilen er vele gevaren voor kinderen. Vooral in de wintertijd voor het begin van de schooldag, is het vaak nog donker buiten en in de avond begint het al vroeg te schemeren. Door regen, mist of sneeuw wordt het zicht nog eens extra belemmerd. 

In onze nieuwe verkeersmethode Fluo besteden we uiteraard veel aandacht aan zichtbaarheid in het verkeer. Zo ervaren je leerlingen bijvoorbeeld de zichtbaarheid als fietser en voetganger in verschillende weersomstandigheden aan de hand van simulaties. Ook video's visualiseren en verduidelijken je zichtbaarheid als fietser en voetganger. Daarnaast worden er concrete tips aangeboden om extra zichtbaar te zijn in het verkeer.

Simulatie: zichtbaarheid fietser 🚴

Je rijdt rond in de stad. Je rijdt door de dag, de nacht en door mist. Je klikt de fietsers aan die je ziet. Nadien kies je de kledij om je goed te tonen op de weg.

zichtbaarheid verkeer


Video: zichtbaarheid voetganger 🚶

Deze video legt je leerlingen uit hoe belangrijk het is om je als voetganger goed te laten zien in het verkeer en hoe je dat doet.


 

fluo

Doe mee en je ziet wel 😉 

Laat je leerlingen deze herfst en winter extra schitteren met onze fluo rugzakhoes. Fluo schenkt 20 klassen een set rugzakhoezen. Deelnemen kan tot en met 20 november 2022. We brengen de winnaars 21 november 2022 op de hoogte via mail. Succes!

 

Deze actie is ondertussen afgelopen.

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief