Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Klaar voor de Digisprong

Je kent ondertussen onze baseline: Onderwijs doet ertoe. Om ertoe te blijven doen, moet onderwijs niet alleen kwaliteitsvol, maar ook relevant blijven. Het moet kinderen opleiden en vormen in en voor de wereld zoals die nu is en straks wordt. In 2019 stelden we daarom ons nieuwe, didactische Diabolo-concept voor. We gingen uit van het concept ‘VUCA-wereld’: volatile, uncertain, complex, ambiguous. Een snel veranderende wereld waarin vaste waarheden vervagen, uitdagingen moeilijker worden en keuzes maken nog minder evident wordt.

De Digisprong is een belangrijke factor voor verandering in die VUCA-wereld. De digitale wereld is onze nieuwe context, die ook nieuwe onderwijsdoelen met zich meebrengt en een andere beginsituatie creëert voor zowel de leerlingen als de leerkracht. Die nieuwe werkelijkheid biedt ook meer mogelijkheden via nieuwe media en content.

Digisprong - Didactisch model

Digispringen met die Keure

Digisprong - tips


Die Keure is klaar voor de Digisprong. Download onze gratis brochure vol duiding en tips voor jouw team. Veel succes in jullie digitale reis!

Brochure Digisprong

DOWNLOAD DE BROCHURE »

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief