Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Ontdek snel onze leuke Krullenbolactie!

Kleuters bewegen minder dan vroeger. Zo groeide bij heel wat kleuteronderwijzers de nood aan materiaal om meer te oefenen op het grootmotorisch bewegen. In de termen van Krullenbol, hebben we het hier over de wortels van de schrijfritmiekboom: lichaamsbewustzijn, lichaamscontrole - motorische coördinatie en lichaamskennis.

Krullenbol ontwikkelde op vraag van de gebruikers een nieuw pakket: grootmotorisch bewegen! Aan de hand van beweegkaarten, beweegposters en instrumentale liedjes wordt op een speelse manier aan deze belangrijke voorwaarden gewerkt.

beweegkaart

We kozen bewust voor één overkoepelend pakket beweegkaarten voor de verschillende leeftijdsgroepen. Op elke kaart staan de relevante leeftijdsgroepen aangeduid. Ook vind je op elke kaart vaak meerdere differentiatietips uitgeschreven, in stijgende moeilijkheidsgraad. Zo zijn de eenvoudigste oefeningen vaak haalbaar voor de 3+ en de iets moeilijkere varianten voor de 4+ en 5+. Het is dus handig dat elke leerkracht een eigen set kaarten ter beschikking heeft om deze belangrijke basisvaardigheden veelvuldig te oefenen. 

Krullenbol - Beweegkaarten grootmotorisch bewegen - € 51,30 (prijs/set)

 

⚡ Krullenbolactie ⚡

Profiteer nu van onze Krullenbolactie*! Bij aankoop van drie sets beweegkaarten – grootmotorisch bewegen, ontvang je een gratis set posters van de schrijfritmiekboom! Deze posterset bevat 3 posters van de schrijfritmiekboom in drie verschillende formaten: A1, A2 en A3.  

*Actie geldig tot 30 november 2021.

schrijfritmiekboom

Bestellen? 👇

Deze actie is verlopen.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief