Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Materiaal

Groot verhalen-en activiteitenboek

Dit is een ‘schootboek’. Je zet het boek opengevouwen op de schoot. De kleuters zien de klassikale vertelprent. Tegelijk zie jij alle info die je nodig hebt om het verhaal te vertellen en te integreren in je klaspraktijk. Elk boek bestaat uit 10 verhalen. Daarnaast bestaat elk verhaal uit drie vertelprenten. Deze zijn in te passen in je belangstellingscentra. Zo krijg je extra inspiratie om je BC’s uit te werken. 

Formaat: A3 (liggend) | Wire-o- binding | Quadri, karton

Het gat in de haag 1

Het gat in de haag 2

Het gat in de haag 3


Na elk verhaal volgen telkens de activiteiten voor het trainen van de persoonlijke en sociale vaardigheden bij de kleuters. Elk van de 8 groenten, de hoofdrolspelers in de verhalen, hebben een specifiek talent. Bij elke activiteit geeft een icoontje aan welke intelligentie aan bod komt. Op die manier geven we je niet alleen extra inspiratie om je BC's uit te werken maar integreren we ook de inzichten van meervoudige intelligentie in de methode.

activiteiten 

Posters

Met de schitterende set muurposters breng je je klas helemaal in de juiste sfeer.

Posters Het gat in de haag

Posters Het gat in de haag

Posters Het gat in de haag


Poppen

Maak zelf deze mooie groentenpoppen. Je vindt de handleiding, de patronen en foto's terug op De Leraarskamer. Je hebt gratis toegang tot De Leraarskamer wanneer je een boek van 'Het gat in de haag' aankoopt. Alvast veel naai - en knutselplezier!

Je kunt ook een set poppen bestellen via baert.com/gatindehaag. Er is een afzonderlijke set voor het 1e kleuter en aanvulsets voor het 2e en 3e kleuter.

Poppen Het gat in de haag

 

Meer informatie via preventie@desleutel.be of 09-231 57 48

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief