Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Matti en Mona 2 - set verhaalplaten

Op voorraad

De verhaalplaten zijn de fragmenten van het verhaal op de cd-rom en kunnen klassikaal gemakkelijk ondersteuning bieden. Je kunt ze gebruiken als instap of afsluiter van elke les. Op de achterkant van de verhaalplaten vind je telkens de tekst van Matti of Mona.

Matti en Mona zijn de hoofdfiguren uit boxen met multimediale materialen om anderstalige kinderen op een efficiënte manier de eerste stappen te laten zetten in het Nederlands.
Dit materiaal is in de eerste plaats ontwikkeld voor de onthaalklas maar kan ook perfect functioneren in andere situaties waarin je gefocust basistaal wil aanbrengen en oefenen.
Matti en Mona 2 focust op woordenschat uit de leefwereld van de kinderen. Je bepaalt als leerkracht of begeleider zelf op welk moment je welk thema inzet. Op deze manier kun je aansluiten bij andere lessen. Sinterklaas en Kerstmis, twee belangrijke feesten in de leefwereld van Vlaamse kinderen, zijn als extra thema's opgenomen. De leerkrachten maken ook hier de keuze of ze de thema's al dan niet aan bod laten komen.

ISBN 9789048623839 - Bestelcode 601003113
Matti en Mona 2 - set verhaalplaten
€ 147,50

Publicaties in de kijker

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief