Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

InterActie 4.1 - leerboek (1u)

Op voorraad

In de reeks InterActie 4, bestemd voor het 4e jaar, zijn opnieuw twee versies verschenen: een voor richtingen met 2 uur fysica en een voor richtingen met 1 uur fysica. Bij de boeken horen ook telkens werkboeken. Het leerplan voor de 2e graad werd onlangs gewijzigd (2012). Zoals steeds binnen de reeks InterActie, bevatten de boeken een schat aan oefeningen.  Die zijn verdeeld in twee reeksen: standaardopgaven en probleemopgaven. De bijbehorende gegevenskaarten geven de leerlingen meer autonomie bij oefeningen, toetsen en examens.

Het boek bevat daarnaast een sterke inhoud met mooie vormgeving. Cartoons zorgen niet alleen voor een ludieke noot, maar illustreren ook de leerstof. Een duidelijke structuur en een sobere lay-out geven houvast en leervertrouwen. InterActie is verder ook herkenbaar voor de leerling, door het gebruik van vele voorbeelden en toepassingen uit het dagelijkse leven.

InterActie is een methode fysica voor het derde tot het zesde jaar ASO die zich kenmerkt door zijn degelijkheid, coherente leerlijn en verticale samenhang. InterActie staat voor wetenschappelijk doordachte inhoud en een sterke didactische benadering. De vele concrete voorbeelden uit de hedendaagse leefwereld, een duidelijke structuur met afgelijnde definities en eigenschappen zorgen mee voor een gemotiveerd en efficiënt leerproces.

ISBN 9789048608997 - Bestelcode 907073537
InterActie 4.1 - leerboek (1u)
€ 21,50

Publicaties in de kijker

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief