Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website.

Beste klant en leverancier,

Net zoals u nemen we de bedreiging van COVID19 serieus en nemen we onze verantwoordelijkheid om het welzijn van onze medewerkers, klanten en leveranciers zo goed mogelijk te waarborgen. In overeenstemming met de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad hebben we het maximum aan maatregelen genomen om de gezondheids- en veiligheidsrisico's te verminderen, met garantie van de continuïteit van de bedrijfsactiviteit.

In deze onzekere tijden is het voor ons van belang dat we er blijven zijn voor onze klanten. Dat betekent dat ons bedrijf nog altijd open staat voor druk- en uitgeefprojecten. Onze medewerkers zijn tijdens de kantooruren bereikbaar via telefoon en mail.

Uit respect voor onze medewerkers en onze omgeving, hebben we een aantal aanvullende maatregelen getroffen:

  • Onze productieomgeving hebben we herschikt zodat iedereen ter plaatse op een veilige afstand van elkaar kan werken.
  • Fysieke bijeenkomsten worden tot een minimum beperkt. Voor alle noodzakelijke bezoeken zijn klanten en leveranciers wel nog welkom.
  • Onze receptie, de zone waar klanten komen en onze logistieke afdeling hebben we aangepast met de gezondheid en veiligheid van iedereen in het achterhoofd.
  • Elke ruimte is voorzien van specifieke instructies op vlak van afstand, hygiëne, interactie en sanitaire voorzieningen.

Alvast bedankt om onze maatregelen te respecteren.

We wensen u een goede gezondheid. Draag zorg voor uzelf en uw omgeving.