Votre navigateur est obsolète. Mettez votre navigateur à jour pour une meilleur expérience sur ce site web.

Hoe succesvol subsidies aanvragen? (VOD)

In dit livewebinar leert de deelnemer om stapsgewijs een kwaliteitsvolle en kansrijke subsidieaanvraag uit te werken. Er bestaan reeds heel wat theoretische boeken over projectmanagement, specifieke handleidingen omtrent concrete subsidiemaatregelen en (veelal verouderde) overzichten van subsidieregelingen.

Het webinar is een originele pragmatische en doelgerichte opleiding rond het schrijven van een subsidieaanvraag. De docent Peter Simoens heeft een jarenlange en gediversifieerde praktijkervaring op zijn palmares, zowel in subsidieaanvragen als in rapporteringen. Vorig jaar verscheen het boek 'Succesvol subsidies aanvragen' van Peter Simoens. Bij deelname is een exemplaar hiervan inbegrepen.

Onmisbaar webinar voor ieder die geen subsidies meer wil missen!
 

Accréditation:
  • Alle deelnemers ontvangen op aanvraag een aanwezigheidsattest. :
Prix (TVA comprise)
€ 165,00
Prix (TVA non comprise) € 136,36
Prix promotionel (TVA incluse)
€ 140,00
Conditions
à partir du 2e participant
€ 140,00
Conditions

In dit livewebinar leert de deelnemer om stapsgewijs een kwaliteitsvolle en kansrijke subsidieaanvraag uit te werken. Er bestaan reeds heel wat theoretische boeken over projectmanagement, specifieke handleidingen omtrent concrete subsidiemaatregelen en (veelal verouderde) overzichten van subsidieregelingen. Het webinar is een originele pragmatische en doelgerichte opleiding rond het schrijven van een subsidieaanvraag. De docent heeft een jarenlange en gediversifieerde praktijkervaring op zijn palmares, zowel in subsidieaanvragen als in rapporteringen.

Onmisbaar voor ieder die geen subsidies meer wil missen.
 

  • Peter Simoens

Intéressant pour
We richten ons met dit webinar naar bedrijven, instellingen/organisaties (ziekenhuizen, vzw’s, vakbonden, …).

Deelnameprijs
Het inschrijvingsgeld voor dit webinar bedraagt 136,36 euro (excl. 21% btw) / 165 euro (incl. 21% btw) en omvat:

Vanaf een 2e deelnemer betaalt u een voordeelprijs van 115,70 euro (excl. 21% btw) / 140 euro (incl. 21% btw). (voorwaarden: 1 factuur – zonder boek)
Deelnemers die het boek reeds kochten betalen voordeelprijs van 115,70 euro (excl. 21% btw) / 140 euro (incl. 21% btw)

Duur

2u.00

Beschikbaarheid

Op het moment dat u het on demandwebinar start, hebt u nog 48 uur de tijd om dit te bekijken. Daarna hebt u geen toegang meer tot het webinar.

Bespaar met KMO-portefeuille

Die Keure Opleidingen is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Daardoor kan u deze opleiding gedeeltelijk betalen met de subsidies die de Vlaamse Overheid toekent via de KMO-portefeuille. Indien u voldoet aan de criteria kan uw bedrijf tot 30% besparen op uw opleidingskost. Meer informatie? www.kmo-portefeuille.be

Het erkenningsnummer van die Keure Opleidingen is DV.O106345. Uw aanvraag bij de KMO-portefeuille moet gebeuren ten laatste 14 dagen na de opleiding.
De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Ondernemen te respecteren.

Annuleren

Annuleren kan enkel binnen de 14 dagen na inschrijving, tenzij de opleiding binnen deze 14 dagen doorgaat, dan valt de einddatum van deze annulatie uiterlijk 5 dagen voor de opleidingsdatum. In geval er niet ingeschreven werd via webshop, wordt in dat geval steeds 15 euro aangerekend als annulatiekost. Kosteloos een vervanger aanduiden kan altijd.

Voor verdere vragen neem je best contact op via opleidingen@diekeure.be

S'inscrire


Données personelles (affichées sur la liste des participants)


Aperçu et paiement

Ajoutez un premier participant


Conditions

Conditions

Conditions

Conditions
Vous ne payez aujourd'hui que la TVA.

Total

Total (hors TVA)
Restez informé et inscrivez-vous à notre newsletter